Fragmente de realitatea vizuala

Centrul de Pregătire Profesională în Cultură în parteneriat cu Muzeul “Casa Mureşenilor? Braşov vă invită să redescoperiţi fotografia prin expoziţia cu titlul Fragmente de realitate vizuală, sâmbătă, 17 iulie 2010, începând cu ora 11.00, în spaţiul muzeului din Piaţa Sfatului, nr. 25.
Această itinerare a expoziţiei prezentate la Bucureşti în perioada 8-15 aprilie a.c. conţine 31 de lucrări ce aparţin absolvenţilor cursului de fotografie, organizat pe parcursul anului 2009, de către Centrul de Pregătire Profesională în Cultură.
Tematica lucrărilor se înscrie în structura modulelor studiate la curs: portret, fotografie de natură, studiu de fotocompoziţie, fotoreportaj, clişee macro, fotografie de arhitectură.
Susţinute în cadrul evaluării de la finalul cursului, fotografiile fac parte din portofoliul cursanţilor, fiind evaluate de specialişti în domeniu şi notate cu calificative maxime. Expunerea lor devine un prilej de a însemna abordări inedite, tonuri îndrăzneţe, afinităţi şi sugestii ale unor tineri fotografi.
Expoziţia va fi deschisă zilnic în perioada 17 iulie-20 august 2010.

Share
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Copyright 2010 Muzeul Casa Muresenilor . | Design: Brilum Advertising