24 Ianuarie 1859 – Unirea Principatelor Romane: festival-concurs de arta dramatica

Muzeul „Casa Muresenilor? Brasov in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Brasov, organizeaza festivalul-concurs de teatru istoric dedicat zilei de 24 ianuarie 1859.
Aflat la cea de-a XI-a editie, concursul se adreseaza elevilor de scoala generala si liceu din judetul Brasov si va avea loc in data de 24.01.2011, incepand cu ora 10. Elevii participanti vor prezenta o sceneta de teatru cu caracter istoric avand ca tema Unirea Pricipatelor Romane sau personalitatea lui Alexandru Ioan Cuza. Durata unei scenete de teatru va fi de maxim 15 minute, se va desfasura in cadrul muzeului si poate include un numar maxim de 10 elevi. Elevii inscrisi in concurs vor achita o taxa de participare de 1,5 lei/elev. Premiile constau in rechizite, carti si alte obiecte oferite de Consiliul Judetean Brasov, Inspectoratul Scolar Judetean Brasov si sponsorii muzeului. Inscrierea la concurs se va face pana in data de 21.01.2011 specificand urmatoarele date: telefon, scoala, clasa, adresa e-mail.
Pentru informatii suplimentare contactati coordonatorul festivalului-concurs prof. Ovidiu Savu, sef serviciu Istorie la tel. 0268-477864 sau pe e-mail: casa_muresenilor@yahoo.com.
Update video:

Share

Un gând despre „24 Ianuarie 1859 – Unirea Principatelor Romane: festival-concurs de arta dramatica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *