TIPOGRAFIA LA … TIPOGRAFIA

Muzeul „Casa Muresenilor” Brasov va invita miercuri, 13 august 2014, ora 10:30, la Cafeneaua Tipografia – Coffee @ Tea House, str. Postavarului nr.1 colt cu strada Diaconu Coresi, la expunerea in cadrul proiectului „De la Gutenberg la Muresianu – proiect de reconstituire a unei tipografii istorice” a culegatorului de litere, casei de litere si unui set de litere tipografice.
Proiectul „De la Gutenberg la Muresianu – proiect de reconstituire a unei tipografii istorice” este desfasurat de Muzeul „Casa Muresenilor” Brasov cu finantare din partea Administratiei Fondului Cultural National si cu sprijinul partenerilor sai: Complexul National Muzeal Curtea Domneasca Targoviste, Asociatia Cavalerii Cetatilor Barsei, Scoala Generala nr. 6 „Iacob Muresianu” Brașov, Liceul „Andrei Muresanu” Brasov si Colegiul National „Andrei Saguna” Brasov.
Proiectul isi propune reconstituirea unei tipografii functionale care a existat in secolul al XIX-lea in cladirea in care astazi activeaza Muzeul Casa Muresenilor Brasov. Expozitia va fi deschisa publicului in a doua jumatate a lunii septembrie.
Pentru mai multe informatii si detalii va rugam sa luati legatura cu Valer Rus (director Muzeul „Casa Muresenilor” Brasov, manager de proiect, rus.valer@gmail.com) sau sa accesaţi site-ul Muzeului „Casa Muresenilor” Brasov, www.muzeulmuresenilor/proiecte/De la Gutenberg la Muresianu.
Va asteptam!

Manager,
Dr. Valer Rus

Share
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Copyright 2010 Muzeul Casa Muresenilor . | Design: Brilum Advertising