Invitatie atelier „Educaţie non-formală în muzee”, proiect MUZEOFORUM

Către Muzeul _____________________________
În atenţia domnului director ____________________

Stimate domnule director,

Muzeul „Casa Mureşenilor? Braşov în parteneriat cu Centrul de Pregătire Profesională în Cultură (CPPC) şi cu Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni vă invită să participaţi la atelierul “Educaţie non-formală în muzee – programe sociale pentru persoane cu dizabilităţi, programe educaţionale, conferinţe interactive?, parte integrantă a proiectului MUZEOFORUM – Platforma de instruire si de bune practici, finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional – sesiunea 2011.
Cursul se va desfăşura în format blended learning (învăţare combinată): o sesiune de învăţare pe platforma online şi o sesiune de curs faţă în faţă. Timp de 1 săptămână cursanţii vor parcurge o parte din conţinutul cursurilor puse la dispoziţie online pe platforma MUZEOFORUM, vor lucra exerciţiile individuale şi de grup şi proiectele pentru examen, discutând cu lectorul şi între ei, pe mail şi forum. Sesiunea de curs faţă în faţă va dura 3 zile în care se vor clarifica anumite aspecte, se vor discuta proiectele, se va face recapitularea subiectelor parcurse şi se va da examen. Participanţii îşi vor alcătui câte un portofoliu electronic care va fi disponibil şi după terminarea proiectului ca o colecţie de bune practici.
Atelierul se va derula în perioada 22-24 SEPTEMBRIE 2011, la sediul Centrului de Pregătire Profesională în Cultură din Sinaia, str. Aluniş, nr. 11, cartierul Cumpătu.
Întâlnirea este destinată angajaţilor muzeele din România, cu precădere din judeţele Braşov, Harghita, Covasna, Argeş, Dâmboviţa şi municipiul Bucureşti.
Diploma obţinută este recunoscută de Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional.
Vă rugăm să ne oferiţi suportul în organizarea acestei manifestări, prin desemnarea unui participant din instituţia dumneavoastră.
Menţionăm că numărul de locuri este de 15 participanţi. Termenul limită de înscriere 12 septembrie 2011. Precizăm că toate costurile de cazare şi şcolarizare pentru această perioadă sunt subvenţionate din finanţarea proiectului, excepţie vor face cheltuielile de transport şi masă, care vor fi suportate de participanţi.
Vă mulţumim pentru colaborare şi vă asigurăm de toată consideraţia.
Director,
Dr. Rus Valer

Share
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Copyright 2010 Muzeul Casa Muresenilor . | Design: Brilum Advertising