Muzeul – primul meu loc de munca

Muzeul Casa Muresenilor Brasov, in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Brasov, Fundatia Sunshine Brasov si Muzeul Tarii Fagarasului „Valer Literat? Fagaras, desfasoara in perioada 9 august – 14 noiembrie a.c. proiectul „Muzeul – primul meu loc de munca”, finantat de catre Administratia Fondului Cultural National.
Proiectul isi propune o integrare sociala reala a persoanelor cu dizabilitati in cadrul a doua institutii de cultura din Brasov, Muzeul Casa Muresenilor si Casa Stefan Baciu.
10 persoane cu dizabilitati, institutionalizate in cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Brasov, vor activa in cadrul celor doua muzee pe perioada a 10 saptamani. Incepand cu 3 septembrie echipe de cate doi beneficiari vor face parte din personalul de supraveghere si indrumare din cele doua case memoriale participand efectiv la activitatile curente ale institutiilor unde sunt alocati.
Pentru detalii va rugam sa contactati managerul de proiect/directorul muzeului, dr. Valer Rus la telefon 0268477864 sau e-mail rus.valer@gmail.com.

Share
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Copyright 2010 Muzeul Casa Muresenilor . | Design: Brilum Advertising