A doua sesiune de diseminare a rezultatelor la Făgăraș

Muzeul „Casa Mureşenilor? Braşov vă invită joi, 8 noiembrie 2012, ora 11, la sediul Muzeului Țării Făgărașului „Valer Literat? din Făgăraș, la cea de a doua sesiune de diseminare cu specialiști din centrele de plasament din județul Brașov, specialiști din instituțiile culturale brașovene și reprezentanți ai O.N.G-urilor locale, în cadrul proiectului „Muzeul – primul meu loc de muncă?, finanţat de către Administraţia Fondului Cultural Naţional, aria tematică: Intervenție culturală, sesiunea de finanţare II/2012. Proiectul s-a defășurat în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Braşov, Muzeul Țării Făgărașului „Valer Literat? Făgăraș și Fundația Sunshine România.
Zece persoane cu dizabilități, instituționalizate în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov (Complex de Reabilitare Școlară Brădet, Locuința Protejată „Casa Irlanda? Hărman, Centrul de Reabilitare Școlară „Albina? Codlea și Centrul de Reabilitare Școlară „Floare de Colț? Făgăraș), au lucrat în cadrul a două instituții de cultură din Brașov, Muzeul Casa Mureșenilor și Casa Stefan Baciu, pe perioada a zece săptămâni începând cu 3 septembrie 2012.
În cadrul întâlnirii se vor face publice rezultatele proiectului și se va distribui manualul de proceduri, material realizat în cadrul proiectului ce oferă noi instrumente culturale de lucru pentru persoane cu dizabilități în vederea unei mai bune intregrări sociale a acestora.
Vă așteptăm!

Share
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Copyright 2010 Muzeul Casa Muresenilor . | Design: Brilum Advertising