„Vacanța artelor la muzeu”

Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov organizează în perioada 5 iulie – 12 august 2016 cea de a XI-a ediție a programului de educație muzeală „Vacanța artelor la muzeu”.
Programul se adresează copiilor cu vârsta între 6 și 14 ani și se va desfășura în fiecare zi de marți între orele 10 – 12. Înscrierile pentru grupa de 20 de participanți se fac până data de 4 iulie 2016. Costul este de 5 lei pentru fiecare atelier.
Dintre programele dedicate timpului liber al copiilor amintim: Joaca cu tiparul și tipăriturile, Gramatică interactivă, Inteligență emoțională, Program de educație dentară, circulație rutieră și spirit civic, Desen și modelaj în lut, Aeromodelism și lectură publică, Descoperă „Comorile Regilor României”.
În data de 6 august 2016 se va organiza o excursie la Racoș, județul Brașov, adresată participanților la curs, însoțiți de părinți. Se vor vizita Vulcanul stins, Lacul de Smarald și Cetatea Medievală.
Pentru luna august propunem două întâlniri de consiliere medicală și educație sanitară, coordonate de doctor Ioan Toma, adresate adolescenților cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani. Costul este de 2 lei pentru fiecare întâlnire.
Înscrierile se fac la telefon 0268/477.864. Informații suplimentare se pot obține de la Ovidiu Savu, coordonatorul programului.

Share
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Copyright 2010 Muzeul Casa Muresenilor . | Design: Brilum Advertising