Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

„ARHIVA MUREȘENILOR – Tezaur al patrimoniului cultural național. Creșterea accesului la cultură prin intermediul noilor tehnologii media.”

afis arhiva sConsiliul Județean Brașov și Muzeul Casa Mureșenilor Brașov vă invită joi, 5 noiembrie 2015, ora 11.00, la Colegiul de Științe ale Naturii ”Emil Racoviță” Brașov, str. Armoniei nr. 6, la conferința de presă din cadrul proiectului cultural „ARHIVA MUREȘENILOR – Tezaur al patrimoniului cultural național. Creșterea accesului la cultură prin intermediul noilor tehnologii media.”
Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, sesiunea de finanțare III/2015.
Proiectul este derulat de Muzeul ”Casa Mureșenilor” Brașov alături de partenerii: Colegiul de Științe ale Naturii ”Emil Racoviță” Brașov, Liceul Tehnologic Râșnov, Liceul Teoretic Codlea, Liceul Teoretic ”Petru Rareș” Feldioara, Liceul Teoretic ”George Moroianu” Săcele.
Proiectul „ARHIVA MUREȘENILOR – Tezaur al patrimoniului cultural național. Creșterea accesului la cultură prin intermediul noilor tehnologii media” și-a propus documentarea și crearea unor noi instrumente de promovare a unor valori patrimoniale deosebite în rândul publicului țintă format din elevii de liceu.
Într-o primă etapă s-a realizat selectarea și cercetarea a 2000 de documente, cărți poștale și fotografii de familie, din arhiva Mureșenilor. Au fost realizate instrumente noi de comunicare site internet www.arhiva-muresenilor.ro și rețeaua de socializare www.facebook.com/Arhiva-Muresenilor care permit o abordare alternativă și neconvențională de promovare a patrimoniului în rândul elevilor de liceu.
Vă invităm să ne fiți alături la etapa finală de realizare a activităților practice de folosire a acestor instrumente noi de promovare a patrimoniului în rândul tinerilor din liceele partenere.

Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite.
Acestea sunt în întregime responsabilitatea finanțării.

Leave a comment

Casa Mureşenilor

Piaţa Sfatului nr. 25, Braşov – România
Tel: +40–268–477864

Casa Ştefan Baciu

Gheorghe Baiulescu nr. 9, Braşov – România
Tel: +40-268–511493

Inscriete la Newsletter

Muzeul Casa Muresenilor © 2023. Toate drepturile rezervate

Sari la conținut