Skip to content Skip to footer

Concert „CHANSON DU MATIN”, festivalul SoNoRo

Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov vă invită duminică, 16 iulie 2023, ora 12.00, la concertul „CHANSON DU MATIN”, susținut de William Coleman (viola), Răzvan Popovici (viola), Andrei Ioniță (violoncel), Cristian Budu (pian), Roxana Circiu (pian), Andrei Gologan (pian).

În program: Edward Elgar – „Chanson du matin pentru violă și pian; Gabriel Fauré – Două cântece, op.1 pentru violă și pian; Eugène Ysaÿe – Rêve d’enfant, op. 14 pentru vioară și pian; Gabriel Fauré – Suita Dolly pentru pian la patru mâini; Henri Vieuxtemps – Elegie pentru violă și pian, op. 30; Frédéric Chopin – Sonata pentru violoncel în si minor, op. 65.

Concertul este organizat în cadrul celei de-a V-a ediții a Festivalului SoNoRo Musikland ce va avea loc în perioada 14-23 iulie 2023, în câteva dintre cele mai frumoase sate și orașe din Transilvania: Brașov, Râșnov, Hălchiu, Criț, Meșendorf, Prod, Sighișoara, Viscri și Saschiz.

Accesul la concertele SoNoRo MusikLand este liber și se face pe bază de invitație sau rezervare, în limita locurilor disponibile la https://musikland.sonoro.org/concerte/chanson-du-matin/

Casa Mureşenilor

Piaţa Sfatului nr. 25, Braşov – România
Tel: +40–268–477864

Casa Ştefan Baciu

Gheorghe Baiulescu nr. 9, Braşov – România
Tel: +40-268–511493

Inscriete la Newsletter

Muzeul Casa Muresenilor © 2024. Toate drepturile rezervate

Sari la conținut