Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Conferinţa de presă „Festivalul de dans istoric ROMANA”, ediţia a III-a

Joi, 22 septembrie 2016, ora 11.00, vă invităm la conferinţa de presă prilejuită de organizarea „Festivalul de dans istoric ROMANA”, ediţia a III-a.
Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov și Centrul Cultural Reduta organizează în data de 24 octombrie 2016, la Centrul Cultural Reduta, Festivalul de dans istoric ROMANA, ediția a III-a, eveniment finanţat de Consiliul Județean Brașov.
afis
Proiectul își propune diversificarea ofertei cultural-turistice din orașul Brașov prin permanentizarea unui eveniment de tip festival comunitar, menit să valorifice zestrea culturală europeană de tip imaterial și anume dansurile istorice. Edițiile anterioare ale festivalului s-au bucurat de un real succes datorită originalității, ROMANA fiind primul festival de dans istoric din România.
La ediția din acest an, vor evolua pe scena Centrului Cultural Reduta, începând cu ora 18: Ansamblul de dans „Passeggio” din Cluj-Napoca, Formația „Trei Parale”, Ansamblul de muzică veche „Codex” Sf. Gheorghe, Ansamblul de dans „Barocco” Brașov și Ansamblul „Măgura” Codlea.
La fel ca și la edițiile anterioare, participanții vor avea posibilitatea sa exerseze mișcări de dans istoric, în cadrul unui atelier interactiv.
Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile.
Pentru mai multe informații vizitați site-ul evenimentului: www.romanafestival.ro

Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov, Manager, Dr. Valer Rus
Centrul Cultural Reduta, Manager, Marius Cristian Cisar

Leave a comment

Casa Mureşenilor

Piaţa Sfatului nr. 25, Braşov – România
Tel: +40–268–477864

Casa Ştefan Baciu

Gheorghe Baiulescu nr. 9, Braşov – România
Tel: +40-268–511493

Inscriete la Newsletter

Muzeul Casa Muresenilor © 2023. Toate drepturile rezervate

Sari la conținut