Skip to content Skip to footer

Proiect EXPO – DESIGN – WORKSHOPURI DE ARHITECTURĂ PENTRU MUZEOGRAFI

Proiect cultural finanÅ£at de AdministraÅ£ia Fondului Cultural NaÅ£ional, sesiunea II/2012 – aria tematică Formare profesională în domeniul culturii şi derulat de Centrul de Pregătire Profesională în Cultură în parteneriat cu Muzeul „Casa Mureşenilorâ€? Braşov şi Muzeul NaÅ£ional al CarpaÅ£ilor Răsăriteni.
Scopul proiectului îl reprezintă o mai bună valorizare a patrimoniului cultural prin crearea unor noi tipuri de expoziţii care au la baza principii moderne de arhitectură şi design.

Proiectul îşi propune instruirea a 20 de angajaţi din instituţii de cultură care vor participa la 2 ateliere de lucru susţinute de 2 arhitecţi şi specialişti în design. Atelierele de lucru vor avea un caracter practic şi aplicat, având la baza planurile arhitecturale ale clădirilor şi ale sălilor de expoziţie în care funcţionează organizaţiile din care provin participanţii. Timp de 4 zile participanţii îşi vor construi un portofoliu de schiţe ale viitoarelor expoziţii. Acestea vor fi puse la dispoziţia specialistilor şi a publicului larg prin organizarea unei expoziţii temporare în muzeele partenere în proiect, dar şi prin publicarea pe blogul proiectului www.expo-design.eu

Leave a comment

Casa Mureşenilor

Piaţa Sfatului nr. 25, Braşov – România
Tel: +40–268–477864

Casa Ştefan Baciu

Gheorghe Baiulescu nr. 9, Braşov – România
Tel: +40-268–511493

Inscriete la Newsletter

Muzeul Casa Muresenilor © 2024. Toate drepturile rezervate

Sari la conținut