Skip to content Skip to footer

Muzeul „Casa Mureşenilorâ€? Braşov în parteneriat cu Centrul de Pregătire Profesională în Cultură Bucureşti şi cu Muzeul NaÅ£ional al CarpaÅ£ilor Răsăriteni Sfântu Gheorghe vă invită să participaÅ£i la atelierul “Valorificarea patrimoniului prin expoziÅ£ii temporare itineranteâ€?, parte integrantă a proiectului MUZEOFORUM – Platforma de instruire şi bune practici, finanÅ£at de AdministraÅ£ia Fondului Cultural NaÅ£ional – sesiunea 2011.
Cursul se va desfăşura în format blended learning (învăţare combinată): o sesiune de învăţare pe platforma online www.muzeoforum.eu şi o sesiune de curs faţă în faţă. Timp de 2 săptămâni cursanţii vor parcurge o parte din conţinutul cursurilor puse la dispoziţie online pe platforma MUZEOFORUM, vor lucra exerciţiile individuale şi de grup şi proiectele pentru examen, discutând cu lectorul şi între ei, pe mail şi forum. Sesiunea de curs faţă în faţă va dura 3 zile în care se vor clarifica anumite aspecte, se vor discuta proiectele, se va face recapitularea subiectelor parcurse şi cursanţii vor fi evaluaţi. Participanţii îşi vor alcătui câte un portofoliu electronic care va fi disponibil şi după terminarea proiectului ca o colecţie de bune practici.
Lector al acestui atelier va fi domnul Rodolfo Arturo Herrera Saldana.
Atelierul se va derula în perioada 24-26 OCTOMBRIE 2011, la sediul Centrului de Pregătire Profesională în Cultură din Bucureşti, str. Toamnei, nr. 103, sector 2.
Întâlnirea este destinată angajaţilor muzeelor din România, cu precădere din judeţele Braşov, Harghita, Covasna, Argeş, Dâmboviţa şi municipiul Bucureşti.
Diploma obţinută este recunoscută de Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional.
Vă rugăm să ne oferiţi suportul în organizarea acestei manifestări, prin desemnarea unui participant din instituţia dumneavoastră.
Menţionăm că numărul de locuri este de 15 participanţi iar termenul limită de înscriere 10 octombrie 2011.
Precizăm de asemenea că toate costurile de cazare şi şcolarizare pentru această perioadă sunt subvenţionate din finanţarea proiectului, excepţie vor face cheltuielile de transport şi masă, care vor fi suportate de instituţiile unde îşi desfăşoară activitatea participanţii.
Persoana de contact Cristina Seitz, asistent proiect, e-mail cristina_seitz@yahoo.com, m. 0722258476

Leave a comment

Casa Mureşenilor

Piaţa Sfatului nr. 25, Braşov – România
Tel: +40–268–477864

Casa Ştefan Baciu

Gheorghe Baiulescu nr. 9, Braşov – România
Tel: +40-268–511493

Inscriete la Newsletter

Muzeul Casa Muresenilor © 2024. Toate drepturile rezervate

Sari la conținut