Skip to content Skip to footer

Muzeul – primul meu loc de munca

Muzeul Casa Muresenilor Brasov, in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Brasov, Fundatia Sunshine Brasov si Muzeul Tarii Fagarasului „Valer Literatâ€? Fagaras, desfasoara in perioada 9 august – 14 noiembrie a.c. proiectul “Muzeul – primul meu loc de munca”, finantat de catre Administratia Fondului Cultural National.
Proiectul isi propune o integrare sociala reala a persoanelor cu dizabilitati in cadrul a doua institutii de cultura din Brasov, Muzeul Casa Muresenilor si Casa Stefan Baciu.
10 persoane cu dizabilitati, institutionalizate in cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Brasov, vor activa in cadrul celor doua muzee pe perioada a 10 saptamani. Incepand cu 3 septembrie echipe de cate doi beneficiari vor face parte din personalul de supraveghere si indrumare din cele doua case memoriale participand efectiv la activitatile curente ale institutiilor unde sunt alocati.
Pentru detalii va rugam sa contactati managerul de proiect/directorul muzeului, dr. Valer Rus la telefon 0268477864 sau e-mail rus.valer@gmail.com.

Leave a comment

Casa Mureşenilor

Piaţa Sfatului nr. 25, Braşov – România
Tel: +40–268–477864

Casa Ştefan Baciu

Gheorghe Baiulescu nr. 9, Braşov – România
Tel: +40-268–511493

Inscriete la Newsletter

Muzeul Casa Muresenilor © 2024. Toate drepturile rezervate

Sari la conținut